Блага от “Ергенът“ призна за връзката с Константин и с още… СНИМКИ 18+

Около Благовеста Бонбонова май тепърва ще става горещо, ако съдим по откровенията, които прави на принципа „на час по лъжичка“ в социалните мрежи.

Палавата брюнетка, която предизвика не една или две подигравки по свой адрес с участието си в „Ергенът“, където стигна до там дори да си свали гащите пред камера, отново е под прицела на вниманието. Но този път повода е много пикантен!

Още по време на излъчването на „Ергенът“ се появи твърдението, че Бонбонова, която се е снимала и в Playboy, е в основата на раздялата на Константин и Райна в близкото минало.

Нещо повече – самата тя призна в профила си, че е била с поп фолк звездата, но… само на негови участия. „Прави страхотни купони“, казва брюнетката, но феновете й все по-малко й вярват, защото са убедени че повече спестява, отколкото признава.

Иначе Блага разкри, че е имала паник атаки в миналото си, но е успяла да ги пребори с помощта на психиатър, антидепресанти и други лекарства. Като нищо след нейните откровения други да имат нужда от успокоителни