Най-кармичното новолуние на годината е на 29 юни: БЛИЗНАЦИ, късметът е зад ъгъла! ВЕЗНИ, настъпва голяма промяна!

Новолунията са време за подмладяване и проявление и ако имате липса в живота си, това е време, когато тя ще бъде запълнена. Независимо дали става дума за ново преживяване, човек или предмет, по време на Новолуния трябва да направим място за ново начало.

На 29 юни 2022 г., Новолунието ще бъде в знака на Рак. Ракът е четвъртият знак на зодиака и предводителят на лятото! Луната е изключително доволна, че е в този знак. Ракът е естественият спътник на Луната и в този знак Луната ни напомня да проверим приятелите и семейството си. Не забравяйте, че връзката ви с любовници, семейство и приятели е по-дълбока от тази с познатите, с които сме заобиколени.

ОВЕН

Оформя се ново начало с вашия дом и със семейството ви. Вероятно вашата увереност ще бъде изпитана през сезона на Рака, така че се доверете, че знаете какво правите – дори и да сте малко притеснени. Вие сте по-способни за това, което разпознавате.

ТЕЛЕЦ

Подхождайте към живота с любопитството на дете. Толкова си умен, Телец, и поради тази причина е лесно да попаднеш в капана на прекомерно мислене или прибързани заключения без достатъчно доказателства. Заемете пасивна позиция, когато изразявате себе си точно сега – позволете на света да ви призове, преди да дойдете при него.

БЛИЗНАЦИ

Късметът е зад ъгъла! Или ще изпитате това финансово, или ще откриете безценните ползи от това да се чувствате утвърдени във вашата стойност. Изглежда, че конфликтът, свързан с вашите цели, ще ви помогне да станете още по-ясни в това, в което вярвате и на какво давате приоритет. Няма нужда от отдръпване, ако се чувствате предизвикани; тогава подлагаш крака си!

РАК

Без да го осъзнавате напълно, кариерата ви започва да трансформира това, което сте като личност. Това означава, че не сте имали друг избор, освен да коригирате начина си на живот. Промените, които сте преживели, са оформили и трансформирали кой сте и как се представяте. Не забравяйте да отделите време за релакс; не можете да сте постоянно в движение.

ЛЪВ

Знанието, което живее в задната част на главата ви, започва да си пробива път на повърхността. Вероятно имате много знания и не винаги знаете как да ги използвате. Позволете си моменти на спокойствие: В тези отегчени периоди ще откриете, че ще се появят нови мисли и креативност. От вашето подсъзнание към вашето съзнание, бъдете отворени към дълбините на ученето.

ДЕВА

Преобразуващо преживяване ви принуждава да стигнете до по-дълбоко състояние на осъзнаване. Може да сте се подложили на по-малко от идеална ситуация и за щастие, сега сте в състояние да я превърнете в нещо положително. Сега е моментът да покажете много ясно какво желаете. Ще трябва да намалите загубите си, за да постигнете целите си, това е част от този преход.

ВЕЗНИ

Необходима и голяма промяна е в процес на настъпване. Тази прогресия има потенциала да ви отведе до следващото ниво, в крайна сметка да издигне живота ви. Внимавайте от кого получавате прозрение и съвети в това пътуване. Въпреки че приятелите ви може да нямат отрицателни намерения, те може да не са най-добрите хора, които да ви водят през това. Бъдете мъдри и се доверявайте на интуицията си.

СКОРПИОН

Може да не търсите никакви отговори, но те са на път към вас. Ако сте почувствали объркване по отношение на ежедневния си живот или общата житейска посока, за щастие ще намерите необходимите ресурси, които да ви помогнат да продължите напред. Бъдете готови да се хвърлите в привлекателна книга или полезно видео в YouTube и ще бъдете изненадани каква информация ще намерите.

СТРЕЛЕЦ

Интимността има силата да ни промени. Внимавайте как се занимавате с романтични афери. Може да ви е интересно да се забавлявате, но в крайна сметка може да се забъркате. Чувствата имат начин да пълзят върху нас, когато най-малко очакваме. Освен ако не се опитвате да хванете няколко емоции, внимавайте колко интимни ставате. И ако търсите любов, просто го кажете.

КОЗИРОГ

Ако сте необвързани, има потенциал да се развие много значима връзка, ако сте готови да преодолеете желанието да бъдете соло. Може да идеализирате идеята да сте в партньорство, но когато дойде време да станете уязвими, може да се борите с доверие. И за тези, които са необвързани и обвързани, покажете желание да дадете малко и практикувайте доверие.

ВОДОЛЕЙ

През това време вашите прояви са особено мощни. Ще бъде особено лесно да говорите за съществуването на вашето бъдеще. Но внимавайте какво казвате, защото може да откриете, че сте заложили на самоизпълняващо се пророчество. Ако имате някаква склонност да останете у дома, това Новолуние може да се прекара най-добре на закрито.

РИБИ

Докато Новолунието осветява частта за удоволствие от живота ви, опитайте се да не харчите излишно. Изглежда, че е възможно да лежиш ниско, което е напълно добре. Опитайте се да избягвате импулсното пазаруване, доставката на храна или финансово развалянето на любовника си (въпреки това, емоционално или физически? Направете го). Как можете да се насладите на удоволствията на живота безплатно?