Бонбонова показа как е изглеждала преди корекциите – Няма да я познаете! СНИМКИ

Благовеста Бонбонова, която бе сред най-нашумелите участнички от „Ергенът“, все още предизвиква засилен интерес с провокативни снимки в мрежата. Секси миньончето, чиято постъпка в шоуто предизвика истински фурор, а именно когато реши да впечатли Виктор, като си свали бельото пред него, споделя все повече за себе си и напълно задоволява любопитството на последователите си.

„Голота = Свобода. Свобода от задръжките и критиките на така нареченото модерно общество…“ Съвсем очаквано, публикацията е натрупала над 5 хил. харесвания само за ден и е отрупана с над 100 коментара. Като всяка популярна дама, Блага не пропуска да сподели и сторита, в които показва какви ги върши във всекидневието си, а също така и отговаря на въпроси от последователи. Като че ли преобладават тези, свързани с корекциите по лицето ѝ и се оказа, че на Бонбонова изобщо не ѝ липсват такива. Тя сподели, че си слага малко хиалурон за по-плътни устни и се подлага на ботокс. Бонбонова обаче не крие как е изглеждала преди корекциите и сподели снимка отпреди няколко години:

Благовеста Бонбонова

В следващото стори тя показа и как е изглеждала на бала си, тъй като е получила немалко молби да качи кадър от точно това събитие.

Благовеста Бонбонова