Гаврата с Джизъса не спира – ето какъв прякор му лепнаха след сватбата! (Снимки):

Учудващо търпение и непукизъм демонстрира Благой Георгиев – въпреки стотиците негативни коментари в социалните мрежи във връзка с поредната му сватба (и жена), сякаш нищо не може да помрачи семейното щастие на футболиста. Нова порция задявки предизвикаха поредните кадри от сватбеното тържество , които той публикува вчера.

Джизъса сватба

Феновете го задяват, че ще се превърне в мъж под чехъл и ще бъде командван от новата си съпруга Полина .

Поне така е разтълкувана снимка от един от традиционните български ритуали от сватбеното им тържество – чупене на пита, които се появиха в социалните мрежи.

На тях Благо отчупва съвсем малко парче от питката, която остава в ръцете на новата му любима.

Георгиев прие с усмивка знака на съдбата и се похвали със снимка в Инстаграм, където фенове го захапаха заради честите му венчавки.

Благой сватба коментари

„За съжаление в днешно време значението на „брак“ е супер изкривено“ и никак неласкавото „Как родителите на това момиче са й позволили да се омъжи за този изкривен „мъж“? Това обаче е само началото! „Литургията на поповете я знаеш наизуст вече“, задява се друг „почитател“, а възмутена дама го съветва: „Крайно време е да си изготвиш каталог – През коя си минал и коя следва, че ще ти изпуснем края!“.

Върхът на всички коментари е прякорът , който един от потребителите му е измислил – Джизъса вече е “ Властелинът на пръстените “ и не можем да не признаем, че много му отива!

Припомняме, че сватбата официално е втора за Благо след брака с Есмер Омерова, макар жените в живота му да са повече.