„Пиленцето от Монако“ Нина проговори за резила с автобуса (Снимки):

Станалите вече пословични с прозвището “ пиленцата от Монако “ Нина и Боби не спират да дават храна на медии и жълта преса с изцепките си. След като миналата седмица нежната половинка на „ВИП“-дуото бе засечена да се вози в най-обикновен български автобус и влак, натоварена с дисаги като студент след визита в родното село, сега тя самата реши да отговори на подигравките и направо се заоправдава.

Припомняме, че пишман випаджийката стана за смях, след като беше изловена да се вози в междуградския автобус, а след това и влак в България.

В същото време Нина претендира колко „хайлайф“ е и колко луксозен начин на живот води.

Нина пиленцата

Естествено, след като истината за „тузарския“ й лайфстайл лъсна, тя взе да се обяснява и оправдава. Изтъкна, че си е дошла у нас за малко, за да види родителите си. А ВИП колата й останала в Монако, затова й се наложило да хване рейса. Не че има нещо лошо в това…

Просто когато претендираш как си ултра успял, богат и прочее, се предполага, че можеш да го покажеш и докажеш. Само с тагване от лъскави местенца не става. В този ред на мисли, в момента Нинчето обикаля родното Черноморие в компанията на плеймейтката Анна-Мария Чернева.

Нина пиленцата

Както вече писахме в „За Жената“ най-вероятната причина Нина да се подвизава в родната България в момента е, че двамата с Боби отново са разделени. „Тя вече си намери някой, който да я вози, не остана сама“, пише Боби в личен чат, който бе оповестен в социалните мрежи.