Брутално ВИДЕО 18+ от възкръсването на актрисата Анн Хеш след ужаса в Лос Анджелис

Състоянието на катастрофиралата актриса Анн Хеш е изключително тежко. Припомняме, че актрисата катастрофира в квартал Мар Виста, намиращ се в Лос Анджелис (ЛА) в петък.

Актрисата се е движила с висока скорост, излетяла е от пътя и се е забила в къща, твърдят от полицията на ЛА.

От удара автомобилът се възпламенява, а Хеш е с изгаряния. Тя е откарана в местната болница в критично състояние. На пожарникарите им е отнело повече от час, за да стигнат до актрисата и да ограничат пожара.

По първоначални данни краката на актрисата са счупени.

В мрежата се появиха брутални кадри, на които се вижда как пренасят Хеш от мястото на катастрофата до линейката. Актрисата е увита в бял чаршаф изцяло. В един момент обаче тя го разтваря и се опитва да седне. От кадрите личи, че жената е видимо неадекватна, а медиците я поставят отново да легне.

В постройката, в която Хеш е ударила автомобила си, е имало жена и две домашни животинки. По първоначална информация те са добре, а колата на актрисата е спряла едва на 60 см. От тях.

Ан Хеш стана известна през 90-те години с филми като „Дони Браско“ (1997), „Вулкан“ (1997), „Шест дни, седем нощи“ (1998) и „Завръщане в Рая“ (1998). От 2006 до 2008 г. играе в сериала „Едно момиче в Аляска“. С ролята си в сапунената опера „Друг свят“ печели наградата „Еми” през деня през 1991 г.

През 90-те години на миналия век тя имаше интимна връзка с водещата на токшоу Елън Дедженеръс. Има също син от връзката й Коулман Лафуун (2001–2007). От 2007 г. завъртва любовна връзка с канадския актьор Джеймс Тъпър и през 2009 г. им се ражда син. Двамата се разделят през януари 2018 г.