Актьорът Филип Буков е в болница !

Актьорът Филип Буков е в болница с изваден глезен след спортен инцидент.

Той бе едно от спряганите имена за новия „Ерген“, а визитите му напоследък до Бърза помощ са по-чести и от посещенията на плеймейтките в Дубай. И този път Буков се нарани жестоко, което може и да го откаже от активните спортни занимания. Има изваден глезен и една връзка по-малко.

„Когато влязох в спешното докторката ми каза: “Знам кой си, но не защото си известен, а защото често ни посещаваш.” След като минах рентген и стана ясно какво съм направил лекарите ме изпратиха с пожелание да прекратя тази ежегодна традиция.

Неведнъж съм казвал, че имам сантимент към тази професия и когато прочета за поредния бит лекар или стачкуващи доктори, понеже заплатите им са ниски, се замислям, ами ако всички те емигрират? Какво правим тогава? Същото е и положението с учителите. Няма ли кой да лекува и да образова нацията сме загубени.
Благодаря и на моя приятел , че ме качи на бялата Веспа и като същинска линейка ме стовари пред спешното. Не ме остави нито за миг сам в болницата и изгуби половината си ден.

Инцидентът стана по най-нелепия начин. След тренировка по борба, ходя напред и гледам назад, спъвам се в тепиха и стъпвам накриво. Нямам думи колко съм загубен“, обяснява Филип, за който лятото приключи и ще се наложи да полежи вкъщи до възстановяването си.

снимка Филип Буков, инстаграм