Андреа сияе в компанията на топ-красавец – той ли замени Кубрат? СНИМКИ

Поп фолк дивата Андреа се впуска бурно от провокация в провокация. Обикновено се касае за изкусителни голи снимки, но този път е различно.

Певицата е на лятна почивка в Миконос , но още по-изненадващо е в чия компания се намира там. За първи път от много време насам тя показва снимка с мъж , а неговата самоличност предизвика бурен интерес, тъй като се оказа световна звезда и май той е сменил Кубрат Пулев в спалнята на чалга фурията.

Андреа красавец

Почитателите й останаха истински заинтригувани от кадър, на който тя позира с популярния дизайнер на DSQUARED2.

Андреа Миконос

Каква е причината да е заедно с него, за момента певицата не издава. Но се появиха слухове, че може би се заражда нова светска двойка и тя най-накрая е прежалила Кубрат Пулев.

Оказва се, че дори там Андреа бива разпозната от някои туристи. Самата тя сподели на стори, че харесва начина, по който я гледа компанията от съседната маса и шушукат по неин адрес.

Припомняме, че родната звезда е сред най-популярните български певици зад граница, а нейните международни колаборации с Costi, Shaggy, Otilia, Mario Winans, Bob Sinclair, Sergio, Sargis Avetisyan и други се въртят в редица чуждестранни медии.

На остров Миконос тя е със своя личен фотограф и приятел Tibor Golob, като съчетават полезното с приятното.

С включване в Instagram от Миконос Андреа заяви, че винаги съчетава почивката с работа и разкри още, че с Tibor Golob снимат фотосесия.