Какво правят тези работници на летището ,докато хората чакат на опашка ?! ВИДЕО

Служители на летище се снимаха как танцуват на терминала, а кадри, направени от страничен наблюдател, вбесиха потребителите на социалните мрежи. Случаят е от Австралия, която също както много други държави по света страда от транспортния хаос по летищата.

Клипът е публикуван от популярния диджей Dave Winnel от Сидни, който се шегува, че „няма нищо чудно, че багажът стига толкова бавно до летището“.

Прибирайки се от турне в чужбина, той забелязал служителите, които си вземали почивка от работата. Заснел ги с телефона си и пуснал кадрите в TikTok.

Клипът предизвика противоречиви мнения в мрежата. Едни критикуват работниците, а други изтъкват, че те са просто чистачи, които едва ли имат вина за транспортния хаос в Австралия.

„Знам, че тези хора не се занимават с багажа и се радвам, че се забавляват на работа. Това е просто шега. Успокойте се всички. Много любов“, написа по-късно диджеят, след като получи вълна от реакции.

Ето някои от коментарите:

„Ах, поколението Z. Сега знаем защо имаме недостиг във всичко“.

„TikTok собственоръчно унищожи работната етика“.

„Всички се радваме на TikTok, затова и го гледаме сега, но да ги снимаш, когато трябва да работиш…“

„Вече няма да се ядосвам на закъсненията“.

На кадрите се вижда как работници, облечени в светлоотразителни жилетки, снимат свои танцуващи колеги. Те се редуват, като общо 5 души танцуват до терминала.