Това Деси Слава ли е ?! СНИМКА

Деси Слава последните години се бори с излишните килограми, но макар това да е нормално след втората ѝ бременност, явно ѝ тежи. В последните месеци е започнала да тренира във фитнес залата и резултатите вече са видими, но въпреки това изпитва сериозен комплекс от външния си вид.

Изпълнителката на „Мъжете всичко искат“ засне провокативна фотосесия на родното Черноморие, но накара фотографът до такава степен да обработи снимките, че крайният резултат потресе дори най-върлите й почитатели.

На снимките Деси изобщо не си прилича и в социалните мрежи меломаните се чудят защо си го е причинила. „Това не е тя. Какво е това лице. Много калпав фотошоп“, изразиха възмущението си нейните фенове .

Всички професионални снимки на Деси са обработени до неузнаваемост, но последните й обраха всички точки. Не по тази начин изглежда на снимките, които правят в клубовете фотографите и нейни фенове. Тя е решила да се представя в идеална форма в мрежата, за да не паднат участията й, тъй като излишните килограми си казват думата и все повече клубове се отказват от нейни изяви при тях.