Вижте кой е новият мъж до бившата съпруга на Орхан Мурад

През последните дни стана ясно не само, че Шенай, която дълги години беше съпруга на Орхан Мурад, вече е намерила любовта след изненадващата им раздяла.

Майката на Сузанита единствено призна, че е срещнала нов човек, който не е българин и не живее в България. Шенай изглежда, че е щастлива и мистериозният господин е успял да върне усмивката на лицето ѝ. Освен това, тя промени външния си вид почти изцяло и в положителна посока, след като е започнала да спортува и да се грижи за себе си.

шенай

До днес обаче не издаваше кой е мъжът до нея, заради лошия ѝ опит с популярния Орхан Мурад. Шенай обаче споделя, че любимият ѝ е холандец и откакто е с него, тя постоянно живее между България и Холандия. Той също е имал тежка неуспешна връзка и раните му от нея все още заздравяват, като ситуацията е подобна и при Шенай, която очевидно ги сближава още повече.

„Изгорях с два брака, трудно е да повярваш в любовта за трети път, но той ми показа, че това е възможно. Разчитам на времето. Най-сетне усещам спокойствие, затова и единственото, което искам да пожелая на хората, е хармония и любов – те са достатъчни да се чувстваш цял“, коментира още Шенай пред „Галерия“.