Нападнаха Иван и Андрей заради нехуманно отношение към животните

Хиляди въпроси се изсипаха след излъчения снощи епизод на „Фермата“. Бруталното отношение на участници към животните възмути много зрители, които зададоха въпроси към продукцията как може да позволява това.

Видимо неадекватното справяне на Аксения със стопанството едва не умори най-едрото животно кравата, поверена им от наставниците за да имат източник на прехрана.

Към продукцията:
По какъв критерий сте ги избирали на кастингите за този сезон не знам, но подбора ви е 👎🏻👎🏻👎🏻 под всякаква критика за „надеждните“. Мъжете без опит в строене, изграждане. Разчитат на „преписване“. Жените и те като шматки се въртят изпълнявайки нещо с пълна несигурност. Изключение правят Кремена и Елена. (поне от това с което ни запознават камерите)
В отделните епизоди забелязвам, че снимате избирателно. Нарочите си един-двама и само тях снимате и само с тях запознавате аудиторията.
Вътре са 11, а до тук основно ни показвате Калин, Радо, Аксения и патешката джука Симона.
От другите участници, тук-там нещо се покаже. Визирам новите участници.
Много несполучливо попълнение в този 8ми сезон.
Работете върху критерия на кастингите си! (ако ви вълнува рейтинга, де)

За всичко това са отговорни шефовете на продукцията. Искат си тяхното – интриги , скандали, сеир да става. Обърнаха го на панаир. Простотия.

Във всеки сезон си правят експерименти с горките животни. Участниците се „учат“ върху живи същества. Трябва да има „надзирател“-животновъд, който да контролира на място постоянно и да санкционира веднага. Ще уморят животинките.

Продукцията да се засрами! Момичето избягало от децата си във Фермата да си почине, а те я натоварили с животни да се занимава! Бива ли така? Срамота!

Язък. Съсипват животинките. Като не са за там какво търсят там. Спирам да ви гледам.

Кадри БТВ