Няма да ги познаете! Вижте Тита и Гери-Никол преди корекциите СНИМКИ

Сред любопитните неща, които зрителите видяха в новото шоу на Рачков бяха кадрите, с които водещият показа как са изглеждали Тита и Гери-Никол преди корекциите, с които изглеждат като две капки вода.

За целта Рачков изкара на показ архиви от продуцирания от Маги Халваджиян преди време „Х Фактор“, в който са участвали и двете бъдещи звезди. На снимките момичетата са още никому неизвестни и в абсолютно естествен вид – без екстеншъни, без филъри и ботокс.

Тита и Гери-Никол по време на участието си в „Х Фактор“, 2014 г. Двете млади изпълнителки се появиха заедно шоуто и тотално объркаха зрителите коя коя е. Сред причините певиците да бъдат трудно различими една от друга са еднаквите прически, обемните устни и силиконовият бюст.

Приликата на двете дами шеговито бе отбелязана и от актьора Мариан Бачев. „Дъщеря ми Косара вижда по телевизията в момента една до друга Тита и Гери-Никол: – Тези близначки ли са? След което ги дават като дебютантки в музикален формат в годината, в която се е родила – 2014: – Ама толкова симпатични са били като млади! КАТО МЛАДИ. Толкоз“, коментира Бачев.