Зрителите в защита на Аксения от „Фермата“: Това не са „Нови надежди“, а лагер на малоумниците!

Зрителите са потресени от постъпката в снощния епизод на „Фермата“ от страна на фермера на седмицата – Иван. Според тях той прекрачи границата на нормалните отношения с Аксения, като й отне всички вещи за наказание, че не е направила супа за вечеря.

Иван дори си позволи, с помощта на Камелия, да вземе възглавницата и одеялото на красавицата от Поморие, което е абсурдно като се има предвид условията и студа, на които са подложени участниците в този сезон на „Фермата“.

Според отбора Аксения не е изпълнила задачата си да приготви вечеря за всички.

Ето какво е мнението на зрителите по целия въпрос:

Да бяха взели гримове и глезотии… донякъде – ок. Ама не е нужно, да се крият.

Тоя уж е мъж, поне визуално, още повече „фермер“, да й каже какво е решил и направил. Това обаче с лишаването на одеяло и възглавница си крещи към безпомощност. Не знам как останалите „мъже“ в „Нови надежди“ си легнаха спокойно….

За съжаление, постъпката на Иван доказва, че голяма част от мъжете нямат грам мозък. Независимо каква е Аксения, Иван няма право да й взима личните вещи и най-вече одеялото. Колко мозък трябва да имаш, за да оставиш жена на минусови температури без завивка? Срам и позор. Според мен е наложително продукцията да се намеси и да наложи наказание на Иван.

Очаквам следващата седмица мъж да е ратай, да речем Радо. Ще ми е интересно как ще се справи с животните и с готвенето. И дали ще пелтечат останалите „мачовци“ по него. Аксения, че не е много в час е ясно, но с тия детски номера вместо да й извадят очите й изписаха вежди.

Това не са нови надежди, а лагера на малоумниците, ужас…

Ако съм там и някой си позволи по такъв начин да се отнесе с личните ми вещи ще му потроша гадната глава! Иван е мръсна долна мишка, която трябва да бъде наказана по същия начин!

За мен тази постъпка е под всяка критика, много ниско паднаха и двамата да скрият личните вещи. Фермерът на седмицата трябва да е лидер, който да знае какво прави и да сплотява, и към ратаите да се държат с уважение, няма значение кой е. Аз нямам нищо против Аксения ,какво я напада? Всички ще станат ратаи, като станат тогава да говорят, а фермерът се държи просташки! Всеки човек е различен – имаме пет пръста и те не са еднакви – така и с хората.

Каквато и да е, дори да седеше без да си мърда пръста, не е редно да й се взимат нещата от първа необходимост. За пореден път се толерира агресия и нечовечност. Утре, ако се разболее и направи пневмония съответно може да има всякакви последствия. Какъв мъж си да постъпваш така? Каква е тази продукция? Не знам това да е „Сървайвър“. По принцин не харесвам Дидо, но в тази ситуация той беше най-адекватен. Никой не трябва да толерира застрашаване на здравето. Засрамете се от продукцията.

Че Аксения е дразнител – спор няма, но тоя комплексиран мишок Иван с оная настъпвана жаба Камелия нямат капка достойнство, за възглавницата мога да разбера, ама за одеялото това е прекалено. А вие продуцентите къде сте? Защо позволявате такива своеволия сеирджии?

Ако това го направи на моята жена, ще понесе истинско наказание със смесени чувства и ще има време след “акта“ да си помисли дали наистина е истински мъж, или не чак, за колкото се мисли.