Иван насмете Радо от „Фермата“ пред цяла България

Иван унижи Радо пред цяла България заради отношението му към животните във Фермата.

„Представяш ли си някой 50 пъти по-едър от теб да те хване за врата и да те държи така във въздуха?“, насмете го той.

Събитията от последните дни в аграрното риалити „Фермата“ доведоха до наказания, както персонално за Радо, така и за неговия отбор. От продукцията категорично заявиха, че няма да толерират такова отношение към животните.

Това отношение към тия животинки ние в това предаване няма да толерираме и ще бъдем безкомпромисни, каза Иван. Те са висша ценност във Фермата, излишно е да коментираме дали това е физически и психически тормоз.

Аз не съм ги стискал въобще, започна оправданията Радо. Това не е насилие според мен. Аз съм ги придържал, вдигал съм ги и съм ги вкарвал вътре. Как да ги хвана като бягат постоянно. Това не е насилие от моя страна. Аз цяла седмица се грижа за тези животни и до вчера не съм имал грешки.

И все пак си призна грешката и се извини.

Най-лошо впечатление ми направиха тези, които бяха около него и се смееха и захласваха, каза Аксения.

Зрителите са съгласни, че такова поведение не бива да се толерира, но вина имат и тези, които стояха около него и се смееха на номерата му, но нито един не направи забележка или да опита да го спре.

Незнам дали на Радо постъпката беше по-жестока или типичната черта на Българина -сеирджия, да стои безучастно отстрани и да си гледа сеира, както неговите съфермери. От Мажена очаквах много повече, като човек с професия даваща живот!

Истински мъж , без грам достойнство, дори не си признава грешката …. изключително бездушен и малоумен персонаж. Продукцията му казва, че не се толерира насилие срещу животните , всички останали му казват, че той е мъчил животинките, а той продължава да си твърди, че само ги бил държал 🤦‍♀️, колко трябва да си прост не знам

Тъжното е, че никой не взе отношение и не реагира, когато това подпийнало момче се дъни, никой не реагира, когато взеха завивките на ратайката, всеки само седи и гледа! Какви хора са вътре в тази ферма?! В какви хора сме се превърнали 🤔

Бездействието на неговите съфермери беше уникално за това всички носят вина за действията на Радо ! ,по този случай и всеки ,който НЕ гласува във НЕДЕЛЯ също ще носи вина за случващото се във страната !

Каква демагогия от двата опосума🤣🤣🤣В миналия сезон смазаха психически Ваня и те не взеха никакво отношение, а сега-“ животните са най-висша ценност” и ние не можем да толерираме подобно отношение 🤣🤣🤣🤣Сякаш са върли вегани…Буря в чаша вода! А сеирджиите като толкова “ милеят”за животните, не направиха нищо да го спрат , а се забавляваха наоколо.

Кадри БТВ