Красимира от „Фермата 5“ избухна: Отвратена съм от тази държава и хора

Нова мания се зароди сред така наречения български елит. Дами, които държат да изглеждат слаби и елегантни прибягват до употребата на животоспасяващо лекарство за диабетици, което има бърз ефект върху теглото на здрави хора. Тази мания обаче доведе до изчерпването му, тъй като е скъпо лекарство, изписва се само с протокол от Здравна каза и бройките са ограничени.

Красимира от сезон 5 на „Фермата“ разказва точно за това, как тази липса се отразява на болния й баща.

Потресена съм!!!
Мислете, уж това ни различава от другите видове на земята!!!
За пети месец майка ми много трудно открива лекарство за диабет тип 2, което е животоподдържащо. Питам я защо се случва това и та ми отговори:

Някаква фолк певица се похвалила, че отслабва от него. Не мога да си обясня как здрави хора се подвеждат по мания за отслабване и в същото време за тези, за които е жизнено важно го няма. Отвратена съм от тази държава и хората.

Други хора в нейното положение също се включиха по темата:

Ужасно е като си помислиш, че качествените хора страдат, заради недомислените постъпки на една част от народа. В крайна сметка България е такава, каквато ние я направим! Не знам дали трябва по-строги закони или да се обръща по-голямо внимание на образованието, но в едно съм сигурна…трябва да се борим към по-добро, жалко ще бъде да оставим името на България да се свързва с невежество, бедност и гнусно място за живеене! Нека бъдем по-отговорни!

Това е много страшно ,сам да се разболяваш като приемаш лекарства, а си здрав. И да „отнемаш “ друг човешки живот. 😢

И аз съм отвратена също като вас. Освен че инжекциите изчезнаха изчезна и Глюкофажа,който го изписват за Инсулинова резистентност и от който също се отслабва. Е това не е Държава. Ходене по мъките докато го намеря.

За пореден път липсва контрол, не може да се продава такова лекарство без някакъв вид доказателство пред фармацевта, че наистина се нуждаеш от него. КОНТРОЛ няма….

Кадри инстаграм