Потресаваща случка: Ново изстъпление с Порше на АМ „Хемус“

Шофьорка разказа за потресаваща случка, на която е станала свидетел. По думите на Марина Стоянова, лек автомобил е блъснал умишлено друга кола на АМ „Хемус“ вчера, пише Глас нюз бг.

Според разказа ѝ до инцидента се стига след шофиране с висока скорост и опит за изпреварване. Жената иска да помогне на пострадалия като разказва за случилото се.

Вижте какво написа тя във Facebook:

„Здравейте, влезнах в групата специално, за да се опитам да помогна на един човек, който беше умишелено ударен на около 30 км. от София на магистрала „Хемус“.

Действието се разви около 15:10 часа вчера. На магистралата посока София. Черно Порше Кайен караше с около 170 км., настигна сива Тойота комби, която не се отмести моментално от лявото платно, за да може Поршето да мине (просто защото имаше много трафик).

В следствие, на което Поршето изпревари от дясно Тойотата, засече и я блъсна абсолютно умишлено, злобно и много силно. Незнам шофьора как успя да овладее колата, да не се завърти. Не ми се вярваше на какво станах свидетел. И какво можеше да стане на метри от мен.

МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ НА ПОВЕЧЕ ХОРА. ДАНО СТИГНЕ НАПИСАНОТО ДО ПОТЪРПЕВШИЯ И НАМЕРИМ НЕГОДНИКА, КОЙТО ИЗБЯГА И ПО ВСИЧКО ЛИЧЕШЕ, ЧЕ Е ЗЛОУПОТРЕБИЛ С НЯКАКВА СУБСТАНЦИЯ. ТОВА АДЕКВАТЕН ЧОВЕК НЕ БИ МОГЪЛ ДА ГО НАПРАВИ. БЛАГОДАРЯ!“