Куче нападна красивата Венета Харизанова – шият я в Пирогов (Снимка):

Неприятен инцидент за малко да има фатален край за модела и носителка на титлата „Мисис България“ Венета Харизанова. Красивата блондинка е била нападната и нахапана от побесняло куче по време на разходката си на Витоша.

Подробности за инцидента сподели самата тя с последователите си в социалната мрежа.

Както всяка друга неделя и тази манекенката се качила в планината с домашния си любимец, кученце от порода „Йоркширски териер“. За разлика от друг път обаче този следобед за нея завършва с посещение в „Пирогов“. „След случката веднага отидох в „Пирогов“ да ме шият, оказа се, че съм алергична и не могат да ми бият тетанус“, сподели Венета пред „Телеграф“.

Венета Харизанова Пирогов

Венета Харизанова Пирогов

„Разхождах се с Бебси в планината, нямаше никой, за разлика от друг път беше доста спокойно. На един от завоите нагоре видях семейство – мъж, жена и двете им деца. Бяха малки, някъде около 4-6-годишни“, разказва още моделката.

Манекенката искала да премине покрай тях, но кучето, което към онзи момент било завързано, не спирало да лае и да се дърпа от повода си. По тази причина тя любезно помолила стопаните, ако могат да го хванат, за да премине с нейния любимец, които държала на ръце.

„Изненадах се, защото след малко видях как бащата дава на 4-годишното си дете да държи побеснялото животно, в същия момент се опитах да мина, но кучето се изплъзна и скочи директно срещу нас. Беше страшно, хвърли се върху мен, наяде ми дрехите и накрая ме захапа за единия крак“, обясни случилото се Венета.

Тя не може да си представи как е възможно такова нехайство от страна на стопаните на това животно. В резултат на случилото се красавицата се озовава в ортопедията в „Пирогов“, където полагат необходимите грижи. „Слава Богу, успях да спася моето кученце, защото то е доста малко“, сподели миската. И призова собствениците на кучета да бъдат по-отговорни.