Още скандални СНИМКИ 18+ на полицай, пазила и кикотила се с убиецът Димитър Любенов с „Порше“-то

В социалната мрежа Фейсбук масово започнаха да се споделят снимки на полицайката, която е проверявана, че е подпомогнала убиеца с „Порше“-то от Околовръстното на София – Димитър Любенов.

Униформената се казва Любка Гечева.

Твърди се, че тя е близка с осъждан наркодилър. Освен това има твърдения, че е била разследвана от МВР за контакта си с Йонко Иванов.

Оказва се, че полицайката е била командирована в Слънчев бряг, когато мъжът е арестуван там с пико, а впоследствие осъден на година и четири месеца затвор. Иванов бе задържан през август 2018 г. в курорта.

През вечер Йонко публикувал свои снимки във фейсбук с полицайката. Тя не е писала докладни записки за контакта си с криминален контингент, макар да е длъжна по закон. Йонко парадирал из курорта, че полицайка му е гръб и го пази. Не е споменавал обаче, че става дума конкретно за Гечева.

Любка Генчева много напомня на по-стара версия на друга скандална униформена – Симона Радева, която бе уличена в близки връзки с друг джигит – Георги Семерджиев, убил с джипа си две момичета на столичния булевард „Черни връх“.

От профила на Любка във Фейсбук може да се види, че тя обича да си почива в спа курорти и да позира в предизвикателни пози с провокативни дрешки.


Любка Гечева