Радо с пореден скандал във „Фермата“

На баскетболистът Радо от „Фермата“ съвсем не му се е разминало, въпреки победата на арената срещу Дидо. Там показа сила и хъс, но като се върна мързела надделя. Това вече дотежа на съотборниците му, защото той е непрекъсната скатавка от задачите, а в същото време непрестанния му глад и ровене по храната, накара някои от тях да избухнат.

Голяма част от новите надежди казват, че Радо върши най-малко работа в групата.

Нетърпението му да вечерят ядоса някои от тях.

Половината хора още не са се изкъпали, каза Хепи Ванче, да беше дошъл да полееш малко градина.

Голям мъж с големи мускули трябва да се държи по-сериозно, а не като малко дете, коментира Влади. Аз като малък по-малко мрънках, отколкото Радо.

Радко само дава акъл и после дреме и търси манджа, продължи да го захапва Ванчето.

На вечеря продължи с претенциите, че хляба му е малко, супата не хареса. Изказа се, че тези които правят хляба ядат повече и за него не остава.

Радо е непрекъснато гладен, за първи път виждам такъв човек, коментира и фермера Евгени. Обядваме и веднага пита „какво ще ядем“.

Освен храната и сарказмът му спрямо Хепи Ванче прави впечатление на групата. Нарече я каква ли не, безинтересна, залязла звезда.

Думите, които изрече по нейн адрес на видеото, което прави я накараха да избухне.

Тук съм с Хепи Ванче, но тя вече не е много хепи, а е гепи. Колко злобна е станала, „хейти“ Ванче. Станала е злобна, защото е на 38 години.

Това момче го познавам и досега се опитвах да го предпазя, отвърна му тя. Сега вече се вбесих и ще те изритам.

Конфликтът между двамата е открит и тепърва ще гледаме неговото развитие и най-вече как ще приключи. Явно си го носят още преди да пристъпят прага на стопанството.

Кадри БТВ