Хороскоп за днес 1 декември-ВОДОЛЕЙ Финансов напредък, ВЕЗНИ Изразителен ден

ОВЕН
Внимавайте
Работната ви заетост ще ви носи добри финансови удовлетворения. Помислете преди да вземете важно решение.

Денят е изпълнен с илюзии, заблуди и лъжи. Ако се почувствате в плен на страхове, тревоги и мрачни мисли, погледнете по-ведро на нещата и пазете здравето си. Основаването на съюз или съдружие е основният печеливш ход за Овните днес. Денят фиксира ново начало, което за някои от зодията може да означава започване на нова работа. 

ТЕЛЕЦ
Трудности и сполуки
Без напрежение и излишни нерви се справяте с проблемна ситуация на работното си място или преодолявате конфликт в личен план. Тежък ден, през който е по-добре да ограничите общуването, да контролирате мислите си и да простите обидите към себе си. Липсата на шанс при Телците не може да се определи като характерно влияние за четвъртък, но е възможно да възникне конфронтация в разговори по интересуваща ви тема, която ще доведе до конфликт. 

БЛИЗНАЦИ
Избягвайте лошите емоции
Вниманието ви ще е погълнато от задача, която планирате от доста време. Неблагоприятната енергетика на деня налага да ограничите общуването, по-добре да контролирате мислите и емоциите си, и да простите на хората, които са ви обидили. Добрият тон е гаранция за вашия успех днес, но малцина от Близнаците са готови да го демонстрират. Стремежът към диктат е противопоказен, защото онези към които ще го приложите, ще намерят начин да действат злотворно.

РАК
Действайте смело
Днес трудно се отказвате от намеренията си. Уверени сте в себе си и сте в състояние да изпълните плановете си. Днес ще избегнете нежелани развръзки, ако не изяснявате прекалено чувствата си, за да не навлезете в по-сложна материя. При условие, че действате по целите си последователно, честно и всеотдайно, четвъртък обещава много добри постижения и в личен, и в делови аспект. Всеки опит да проявите небрежност ще води до неуспех. 

ЛЪВ
Силни емоции
След дълги търсения сега условията са много подходящи за разширяване на дейността ви. Подгответе добър план и действайте. Днес не се задълбочавайте върху несъществените неща и се опитайте да анализирате случващото се, като се стараете да запазите силите си. Много труден ден, който за мнозина може да се окаже начало на твърде напрегнат и неприятен период с продължителност от два месеца и половина. 

ДЕВА
Бъдете активни
Търсенията ви ще дадат резултат и с доволство ще отбележите поредната си реализация, която ще подобри настроението ви и има защо. Посветете се на дома и семейството си, без да омаловажавате изискванията на близките си, бъдете толерантни и покажете доброто. Четвъртък ще е успешен, но и не малко напрегнат за Девите. Не прибързвайте и не проявявайте агресия при реализацията на целите си – делови или лични, защото това е най-прекият път към неуспеха. 

ВЕЗНИ
Изразителен ден
Не отхвърляйте предложенията на околните, така ще разберете гледната им точка и ще предотвратите евентуалните недоразумения. Денят е труден за всички, за това се старайте да поддържате нормални взаимоотношения и не изяснявайте прекалено обстоятелствено чувствата си. Безспорно хубав и успешен, четвъртък поставя началото на благодатна делова седмица, която освен, че ще е печеливша, предоставя чудесни възможности за стабилизация и за осъществяване на нови делови партньорства или съюзи.

СКОРПИОН
Пред ново начало
Добър ден за повечето от вас. Получавате благоприятна възможност да работите върху проект, към който отдавна се стремите. Ще останете защитени от атаките на деня, ако потърсите в обкръжението ви онези, с които може да споделяте културни, спортни, духовни, творчески, професионални или лични интереси. За този ден определено може да се каже, че ще е успешен относно бъдещата ви реализация, най-вероятно на различно от сегашното ви делово място и при други условия.

СТРЕЛЕЦ 
Пазете се
Приемете спокойно евентуалните критики към вас и не се поддавайте на изкушението да започнете грандиозен скандал. В отношения си през днешния ден се старайте да сте по-въздържани и не говорете излишно, за да си спестите неприятно чувство и загуби. Лична и делова стабилност, парични печалби и нови възможности за разширение сферата на изява чрез обществените среди. Проявете умереност и бъдете по-критични към уговорки и обещания. 

КОЗИРОГ
Забавяне в действията
Запазете за себе си онова, което ви кара да се съмнявате и дайте шанс на партньора ви да се изяви. Днес има много причини, заради които може да се почувствате преуморени и депресирани, излъгани и разочаровани. Денят не е от най-добрите за Козирозите. Истина е, че контактите ви бъдат успешни, а за някои и печеливши, но сега едва ли ще е възможно да достигнете до конкретни резултати относно въпрос, по който работите. 

ВОДОЛЕЙ
Финансов напредък
Можете да получите доста добра оферта за работа днес или пък очаквайте благоприятно развитие на професионалните си дела. Всичко свързано с работата ви днес ще бъде положително. Ако ви преследват затруднения и установите нечие неблагоразположение към вас, не изпадайте в раздразнение и гняв. Хубави възможности за финансова реализация и за провеждане на ползотворни контакти, но не добри условия за постигане на отдавна фиксирана цел.

РИБИ 
Внимавайте с лъжите
Днес вършите делата си с лекота и постигате желания резултат. Ангажират ви лични въпроси, касаещи семейството. По-лесно ще се противопоставите на възможните затруднения през днешния ден, ако сте изпълнени с добри мисли и не споделяте личните си преживявания. Лична сполука, парични печалби и добри възможности за успех в службата и деловите среди. необходимо е да сте внимателни и предпазливи в контактите, които ще проведете с делови цели.