Ексклузивно! Патрашкова хвърли „бомба“ за насилника на Диана Димитрова! Той е

Журналистката Кристина Патрашкова разкри подробности около случая с актрисата Диана Димитрова.

Тя посочи, че явно знае кой точно е насилникът.

Припомняме, че преди дни тя публикува пост, в който твърди, че по време на снимки преди пет години е станала жертва на насилие. Димитрова сподели в социалните мрежи, че това е станало в присъствието на 30 човека на снимачната площадка.

Патрашкова проговори за това при видео представянето на новия брой на вестник „Филтър“, чийто главен редактор е. „Новият вестник е дошъл, приятели. Нямам търпение да ви го представя. Само от него ще разберете истината за насилието над актрисата Диана Димитрова. Цяла България го коментира, но само тук ще разберете, че това се е случило по време на снимките на „Откраднат живот“. Агресията е била проявена от актьор, който има претенции, че Диана Димитрова се държи манипулативно спрямо неговата дъщеря“, каза Патрашкова.

Вчера отношение по темата взе и журналистът във вестника – Антон Стефанов. По-любопитното е, че под публикацията му във фейсбук коментар направи потребител, представящ се за топгимнастика ни Йордан Йовчев, но се оказа, че това е фалшив профил. „Заставам с името си,с успехите и кариерата си и изцяло подкрепям Диана в нейната битка. Харесвам я и като артист и като дама . Тя е една смела, будна и лъчезарна млада дама и прекрасен човек,не заслужава мизериите които и се случват а единствено и само любов, уважение и аплаузи“, пише потребителят с името Yordan Yovchev, който има и снимки на участника на седем олимпиади.

Антон Стефанов обаче се усъмнил дали това е истинският Йовчев. „Скъпи приятели, току що говорих с Йордан Йовчев и той ми каза, че няма профил във Фейсбук. Този профил е фалшив. Имах съмнения и затова реших да питам директно Данчо. Много е жалко, че някой използва личността на толкова обичан спортист за лична облага. Аз махнах този профил от приятели. Направете го и вие!“, обясни журналистът.

Кадри: Фейсбук – Диана Димитрова, „Нова телевизия“, „Инстаграм – Кристина Патрашкова“