Хороскоп за днес 8 декември-ЛЪВ Добра реализация, РАК Възползвайте се от възможностите си

ОВЕН 
Действайте внимателно
Служебните задачи ще ги отхвърляте с действие. Труден ден, характерен с противоречия и остри кавги в сферите на вашите интереси при разрешаването на въпроси от материално естество.

Повечето Овни разполагат с предимство в споровете с опонентите си и са в състояние да надделеят. Пазете се от коварни противникови удари.  

ТЕЛЕЦ
Труден ден
Ще намерите изход от създалата се ситуация, каквито и настроение да буди това у вас. Ситуацията около Телците е силно напрегната и за голяма част от представителите на зодията е крайно неудобна. Събитията са доста неприятни, а взаимоотношенията са наситени с лъжи, нечестност и подлости, последвани от недоволства и кавги, придружени от остри негативни емоции.

БЛИЗНАЦИ 
Пред промени
Имате възможност много да улесните работата си днес. Случайно получена информация ще ви спести разкарване и нерви. Не по-различен от други напрегнати делници, четвъртък ще сблъска голяма част от Близнаците с нерешени проблеми, които създават доста неудобства за реализацията на професионалните цели. Необходимо е спешно и неотложно да вземете решение за провеждане на необходимите реформи.

РАК 
Възползвайте се от възможностите си
Ще влияете на събитията около вас, подчинявайки ги на настроението и желанията си. Нищо лошо, стига да не пречите на останалите. Много напрегнат ден, който създава условия както за реализация на деловите цели и за финансови постижения, така и за провала им поради остри кавги и несъгласия. Имате шанс да овладеете противоречията и да оформите развитието на ситуацията, удобно и благоприятно за целите ви.

ЛЪВ 
Добра реализация
С интелигентни и находчиви похвати ще привличате вниманието и интереса на околните, насърчавайки ги за каузата си. Четвъртък носи острота и напрежение за Лъвовете, които в повечето случаи възникват на база творчески търсения и не са плод на борби, целящи надмощие над някого. Разполагате с много добри възможности за реализиране на удовлетворителни постижения по поетите задачи.

ДЕВА 
Владейте гнева си!
Бъдете праволинейни, съобразявайте се с добрите нрави и не се стремете към превъзходство пред хора, които нямат вашите амбиции. През този ден е препоръчително да се владеете и да не влизате в кавги, защото ще навредите в някаква степен на постиженията си. Звездната картина е твърде благоприятна за вас и подчертава, че стъпвате в началото на благоприятен етап от развитието си, който разкрива чудесни възможности. 

ВЕЗНИ 
Проблем във взаимоотношенията
Въздържайте се днес от всякакви действия, които биха могли да влошат позициите ви на работното място. Проблемите на голяма част от Везните днес засягат финансовите взаимоотношения с някого. Ще решите успешно въпросната ситуация, ако владеете емоциите и не се стигне до скандал. Решаването на този въпрос едва ли ще ви затрудни, но в много случаи ще се забави с десетина дни.

СКОРПИОН 
Разчитайте на собствените си възможности
Абстрахирайте се от мнението на околните, щом търсите най-доброто за себе си. Печелившият вариант за Скорпионите при реализацията на целите е да разчитат на собствени сили и възможности. „Облегнете” ли се на външни ситуации, които считате за устойчиви – ще сгрешите. Нервността у мнозина е значителна, а тя е особено лош съветник за придвижването напред.

СТРЕЛЕЦ 
Бързате ли – ще сгрешите
Днешният ден се очертава като най-наситения с положителни емоции от цялата седмица. Вашата сполука в обществените среди, бизнеса и професионалната сфера ще е налице, ако сте въздържани и не влизате в конфликти. Липсата на себевладеене няма да ви причини вреди, но ще блокира добрите ви възможности, което в общи линии е пак същото. Не прибързвайте, за да не грешите!

КОЗИРОГ
Удовлетворени от постигнатото
Имате различни варианти за действие, за да се справите със сложна ситуация. Положението съвсем не е толкова лошо, колкото може би ви изглежда. Устремени по посока реализиране на целите си, представителите на Козирог ще демонстрират решителност и високо чувство за отговорност, което е напълно достатъчно за да постигнат удовлетворителни резултати. Очертават се доста задачи, напрегната работа и парични печалби.

ВОДОЛЕЙ 
Успехи, но и напрежение
Предстои ви да се справите с доста ангажименти днес и само ако успеете да организирате добре времето си можете да разчитате на успех. Като възможности за провеждане на успешни преговори и за парични печалби, четвъртък е доста хубав и ще ви зарадва с постижения. Трудностите през този ден се свързват с голямото делово натоварване, което ще затормози мнозина и ще подтикне доста от зодията към агресия и конфликти.

РИБИ 
Бъдете внимателни!
Справяте се успешно с непредвидено възникнала пречка, която е застрашавала част от постигнатото до момента. Делова и финансова сполука може да очакват Рибите през този ден но в контактите, които ще проведете в обществените среди следва да сте внимателни. В случая става въпрос за мошеничество и измами, чрез които някой ще се опита да ви измами и да се облагодетелства за ваша сметка.