Радина Червенова мина през голям ад, а сега отново е под заплаха

Радина Червенова мина през голям ад, докато възстанови и стабилизира отново здравето си, след като мина през най-страшната болест стоически, без дори да се оплаче публично.

Тв водещата обаче, явно вече е далеч по-спокойна, защото прави нещо, което едва ли някой е очаквал да види точно от нея, предвид прекараното заболяване. Червенова отново пуши като комин, както го правеше и преди години.

Тютюнопушенето се оказва вредния навик, от който бившата говорителка от БНТ явно трудно и май невъзможно може да се откаже.

Тя дори редовно е засичана да пуши в компанията на колеги пред сградата на телевизията до НДК. Червенова пали цигари и в дома си, а кадри в социалните мрежи показват, че докато мъжът ѝ Коко Камеранов се вихри зад печката, тя му прави компания, пушейки до него.

Червенова бе хвърлила цигарите по настояване на лекарите, но към днешна дата волята ѝ явно не е успяла да устои. Припомняме, че през 2017-та тя се сблъска с рака на гърдата и също претърпя операция и лечение.

След като се възстанови, бившата омбудсманка сподели, че последната цигара, която е запалила и изпушила, била минути преди да легне на операционната маса.