Ето коя е убитата жена във Варна !

31-годишната Валентина от Варна, която приятелките ѝ издирваха от 1 януари, е намерената убита и заровена в септична яма в имот до Евксиноград.

Задържан е 39-годишният приятел на жената – Иво, съобщава “24 часа“.

Валентина и любовникът ѝ празнували Нова година заедно в къщата на баща му до Варна. След това тя изчезнала. Валентина има две кучета, които също липсват. Майката на младата жена я е обявила за издирване седмица след 1 януари, когато вече е била убита. Още в началото заподозрян за престъплението е бил приятелят ѝ.

Валентина е издирвана в района, както и в целия град. В къщата и в двора също нямало следи от нея. В петък криминалистите са разкопали двора на къщата в Евксиноград с лопати. Така попаднали на стара септична яма, в която намерили трупа на Валентина.

Ето коя е убитата млада жена от Варна

Валентина е търсена в региона, както и в целия град. В къщата и в двора също нямало следи от нея. В петък криминалистите са разкопали двора на къщата в Евксиноград с лопати. Така попаднали на остаряла септична яма, в която намерили натрупа на Валентина.

Септичната яма е остаряла и не се е употребила от доста години. След като заровил натрупа на обичаната си, мъжът усърдно покрил дупката с трева. След това набучил и дръвчета, с цел да имитира насаждения.

Иво живеел в едноетажната вила с татко си. Съседи разказаха че са виждали и други девойки да вървят на посетители.