Красив като Бог! Вижте как изглежда внукът на покойната Джина Лолобриджида СНИМКИ

Звездата от филма „Фанфан-лалето“ си отиде на 95-годишна възраст. Това съобщиха италианските медии на 16 януари. Причините за смъртта й така и не са посочени. Но на тази възраст е съвсем логично да се предположи, че Лолобриджида може да е имала здравословни проблеми. Въпреки това доскоро тя продължаваше да се появява на червения килим и светски събития, където беше сред почетните гости.

Известно е, че Джина има един единствен син от връзката й с лекар от Югославия – Милко Скофич е роден през 1957 г. Мъжът създаде семейство и през 1994 г. зарадва майка си с появата на внук. Милко има син, който се казва Димитри .

Днес ще ви покажем как изглежда той и защо постоянно го сравняват със звездната му баба.
Наследена красота

Известно е, че синът на Джина така и не се осмели да последва стъпките на майка си. Милко има образование на икономист и винаги е бил доста затворен човек. Това обаче категорично не може да се каже за сина му Димитри. От ранна възраст се забелязва, че момчето ще стане истински красавец.

Димитрий има изразителни черти, тъмна чуплива коса и големи зелено-кафяви очи. Не е изненадващо, че младежът решава да свърже живота си с модния бизнес.

синът и внукът на Лолобриджида

Синът и внукът на Лолобриджида

Снимка
Социална мрежа

Димитри започва и филмовата си кариера. Участвал е в два филма досега – късометражния „Нищо от нищо“ и драмата „Състояние на опиянение“. Той обаче няма да спре дотук.

Джина Лолобриджида внук

Снимка
Социална мрежа

Сега Димитри е на 26 години. Води здравословен и активен начин на живот. Често пътува, ходи в планината, спортува. Той прекарва много време в Гърция, която смята за една от любимите си страни.

Димитри на Джина Лолобриджида

Снимка
Социална мрежа

Димитри поддържа своя страница в социалната мрежа. Той обаче няма толкова много абонати – малко повече от две хиляди. Жените непрекъснато правят комплименти на внука на актрисата и отбелязват, че външно Димитри невероятно прилича на нея.

Казват, че сърцето на внука на италианската актриса вече е взето. Димитри има любима, но мъжът предпочита да не афишира връзката си с нея.

По-долу може да видите още снимки на красивия внук на Джина Лолобриджида. Със сигурност ще забележите колко много Димитри прилича на звездната си баба:

ДимитриДжина Лолобриджида внукДимитри на Джина ЛолобриджидаДжина Лолобриджида Димитри