Принц Хари направи за смях Меган Маркъл пред цял свят с поредните откровения в книгата си!

WINDSOR, ENGLAND - SEPTEMBER 10: Prince Harry, Duke of Sussex, and Meghan, Duchess of Sussex on the long Walk at Windsor Castle arrive to view flowers and tributes to HM Queen Elizabeth on September 10, 2022 in Windsor, England. Crowds have gathered and tributes left at the gates of Windsor Castle to Queen Elizabeth II, who died at Balmoral Castle on 8 September, 2022. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Принц Хари окончателно направи за смях Меган Маркъл. Американската актриса едва ли някога ще съумее да вдигне глава, след като преживя подобен невероятен срам. В книгата си Хари описва не само отношенията на кралското семейство към тях, но и собствените си излагации.

А Меган заема централно място във всеки един гаф.

Той разкрива, че в началото на познанството между Кейт и Меган, съпругата му обвинила снаха му, че има „бебешки мозък“, след това обидила малката принцеса Шарлот пред майка й, намеквайки, че не е достатъчно хубава за шаферка на сватбата й, а накрая имала глупостта да реши, че ще е „върховно да кажат на всички, че чакат бебе на сватбата на принцеса Йожени“. Хари обаче е убеден, че съпругата му се е държала чудесно с всички, а останалите просто не са разбрали.

Също така възмущението на съпругата му, че трябва да живее в дом декориран с мебели от „Икеа“, докато Кейт и Уилям живеели в музей на изкуството, обвиненията, че Чарлз не искал да издържа втората си снаха, защото се страхувал, че ще го засенчи, провокираха още повече възмущение в обществото.

В крайна сметка, според книгата Меган е завистлива, алчна, егоистична и нетактична личност, а Хари се е оженил за нея, защото се е чувствал нещастен от връзката между Кейт и Уилям. А това едва ли е идеалният образ, който херцогинята искаше обществото да има за нея.

След скандалните му разкрития и твърде многобройните подробности за личния живот, Хари изглежда окончателно изгори мостовете с близките си. От двореца Кенсингтън отказаха да коментират биографията му, но вътрешни източници заявиха, че „Хари сам се закопа и самоунищожи окончателно“.

Отделно от това той загуби уважението на приятелите си в армията, тъй като разкри подробности от двете мисии в Афганистан. „Никога не говориш за случилото се на бойното поле. Това е неписано правило. Хвалбите на принц Хари в това отношение са унищожителни не само за него, но и за цялото му семейство, а и за нашият отряд“, коментират бившите му съратници. И с основание се страхуват, че принцът сам е поставил в опасност живота на собственото си семейство с тези изказвания…