Александра нажежи мрежата с тази секси фотосесия СНИМКИ 18+

Макар в последните месеци интересът към нея да спадна, най-популярната участничка от първия сезон на “ Ергенът „, Александра Гърдева , се завърна с гръм и трясък! Любимата „мома“ и на зрителите, и на Виктор Стоянов, даде силна заявка да остане на трона си и на старта на новия сезон. Гърдева беше най-запомнящата се дама в риалити предаването, която за капак на всичко отказа роза от ергена и си тръгна от шоуто.

Към днешна дата хубавицата рядко пуска по-разголени снимки, но когато си го позволи, резултатите са невероятни.

Нова фотосесия от слънчево Мексико показва Алекс с ефектен бански и перфектно тяло под него. Освен комплименти за паметното й участие й в Ергенът, фенове на психоложката отбелязват, че годините хич не й личат.

Гърдева банскиАлекс Гърдева Мексико

„Вълшебство е да се наслаждаваш на всеки миг и да учиш от усещането“, пише Алекс, а възхитените коментари под снимките й не стихват. Почитателите на Алекс пък злорадстват, че Виктор е изпуснал много, задето не реши да продължи романтичните си отношения с брюнетката и извън екрана.

Александра Гърдева бански

Припомняме, че съвсем скоро предстои излъчването на втория сезон на шоуто. За сърцето на Евгени Генчев ще се води люта битка между 25 жадни за любов и слава участнички.