Това Божана Кацарска ли е ? Не прилича на себе си след толкова корекции СНИМКА

Неузнаваема е победителката от третия сезон на “ Мастършеф “ – чаровната Божана Кацарска . Колоритната и устата готвачка успя да изуми с коренно променена визия зрителите на предстоящия по бТВ нов сезон на риалитито “ Сървайвър „, в което Божана ще се състезава в отбора на звездите.

Освен външния вид , феновете на формата не одобриха и рязката смяна на попрището на Кацарска и отсега й вещаят провал.

Божана Сървайвър

В рекламните кадри за предаването прави впечатление, че Божана не само е отслабнала и изправила косата си, но и значително е уголемила устните си (надяваме се не с помощта на инжекции, а с грим).

В общи линии от чаровната червенокоса къдравелка, която беше всеобща любимка преди 5-6 години, в момента е останало доста малко.

Това обаче съвсем не е първата визуална трансформация на Божана. Тя премина през тотална смяна на прически, рязко отслабване и (според някои) естетически корекции, за да се въплъти в сегашното си АЗ:

Божана Кацарска русаБожана Сървайвър руса

Русото обаче определено не е нейният цвят и Божана побърза да си върне типичния карамелен нюанс, с който я помним от „Мастършеф“:

Божана Кацарска Сървайвър

Това е актуалната визия на кулинарката с приключенски дух, а след като от бТВ обявиха всички популярни участници, Божана написа доста интересен статус в социалните мрежи под горното фото:

„След завършването на survival Ibiza, survival Tulum и много други места за оцеляване по света, наричат това абсолютно риалити шоу сбогом за няма нужда да споменаваме, че ще бъде “ДА НЕ ИЗПУСНЕШ ЕПИЗОД БРАТЛЕ” ! Както обикновено може да ме очаквате в ПЪЛНА СИЛА. 50 нюанса ориз…. Хайде“, закани се тя.

Най-запалените почитатели на шоуто смятат, че готвачката не е физически подготвена и няма място сред останалите тренирани и добре изглеждащи участници.

Мненията засега са, че Божана ще бъде по интригите и скандалите, а останалите ще я носят на гръб в игрите, когато има силова част. Но близки до Божана издадоха, че в последните години доста се е променила и е започнала да тренира, което ще си проличи по време на игрите в шоуто. Все пак никой не храни големи надежди, че ще се застои дълго в „Сървайвър“.

Божана е напът да бие Ваня Джаферович по брой покорени формати. Тя е един от големите победители в „Мастър шеф“, след това се пробва и във „ВИП Брадър“, а сега е успяла да се намърда и в „Сървайвър“. В мрежата се шегуват, че от есента може би ще я гледаме и в „Маскираният певец“, а защо не и в „Като две капки вода“.