Млад баща изпраща на семейството си снимки на съпругата си и новороденото си дъщеричка … Часове по-късно му се налага да им съобщи сърцераздирателната новина ! СНИМКИ

Нейтън и Меган Джонсън са подготвили всичко за новия си живот. Те очакваха първото си дете и бяха на седмото небе от щастие! Преди да се роди, дъщеря им беше кръстена Ейли Кейт.

Двамата нямаха търпение да дочакат датата на раждането ѝ. Бяха толкова развълнувани, че най-накрая ще се запознаят с дъщеря си! Тя беше всичко, за което говореха. По време на рутинно посещение при лекаря им казали да предизвикат раждане. На следващия ден се родила здравата и жизнена Ейли Кейт.

Изображение: Kilde Facebook

Новите родители бяха толкова горди. Нейтън изпрати няколко снимки на съпругата и дъщеря си на семейството и приятелите си.

Осем часа след раждането на Ейли Меган получава сериозни усложнения и в рамките на един час тя умира.

Приятели и роднини се втурват към болницата, за да бъдат в помощ на Нейтън и 8-часовата му дъщеря.
Приятелите създават страница в GoFundMe на името на Натан и само няколко часа по-късно парите постъпват. Само за два дни хората дариха над 2,8 милиона паунда за Натан и Айли.

Меган е била регистриран донор на органи и вече е спасила над 50 живота. Освен това е помогнала на двама слепи да прогледнат отново, като им е подарила очи.

Натан се разплака, когато научи колко щедри са били непознати и познати. Той казва, че силната му християнска вяра му е помогнала много.
Животът без Меган все още ще бъде труден за Нейтън и Ейли, но той е убеден, че любовта ѝ ще живее с тях завинаги.