Това момченце се ражда в 22-ата седмица и му дават малки шансове да оцелее ! Вижте го 5 години по-късно – неузнаваем е!

Има Карнелус от Калифорния, САЩ, е бременна в 20-ата седмица, когато й е поставена диагноза инфекция на пикочните пътища, която за съжаление е продължила известно време, преди да й бъдат предписани антибиотици.
Само няколко седмици след това тя изпитва остри болки в корема, които най-добре могат да се опишат като родилни болки, а бебето е готово да се появи на бял свят 18 седмици по-рано!

Има била ужасена, тъй като била наясно с рисковете от раждането на бебе толкова рано, но лекарите преценили, че няма друга алтернатива, освен да предизвикат раждане.

Нещата не изглеждаха добре за Джаксън, а лекарите смятаха, че има само 20% шанс да оцелее.

Само на 13 дни на Джаксън се налага да бъдат направени множество операции – сърдечни и очни, но въпреки всичко Джаксън оцелява.

„Работихме много усилено, за да го предпазим и да изградим имунната му система, което означаваше, че той не започна предучилищна подготовка, докато не навърши три години, но беше много добре защитен.“
Днес той е на 5 години, здрав и щастлив!

„Да гледаш как любовта им расте е най-сладкият подарък! Да дадем на Джаксън шанс в живота преди почти 4 години и да изберем да му дадем братче или сестриче беше едно от най-добрите неща, които можехме да направим!“

Наистина е страхотно да видиш, че той се е превърнал в такова прекрасно и силно момче.
Моля, не се колебайте да споделите тази трогателна история с приятелите си.