3-годишно момче умира в съня си – Няколко седмици по-късно лекарите откриват нещо шокиращо!

Жасмин и нейният партньор Джош (21 г.) имаха всичко, което можеше да се желае. Те имаха три прекрасни деца и цял живот пред младото семейство.

Но през 2016 г. всичко щяло да се промени за младото семейство – трагедия и най-големият кошмар на един родител.

Брайън-Андрю (3 г.) е имал варицела, но брат му Остин е боледувал от нея и преди, без да има усложнения, така че майка му не е била много притеснена.
Но този път тя се превърна в кошмар, който за съжаление имаше трагичен край.
Тя предала момчетата в дома на баба им за през нощта, за да не се зарази най-малкият, Иван.
На следващата сутрин майката на Жасмин открила, че Брайън-Андрю не се събужда, колкото и да се опитвала, не можели да съживят момчето.
Парамедиците пристигнали бързо, но било твърде късно да спасят Брайън-Андрю, който починал в съня си.
Родителите му били шокирани и опустошени, един ден той бил високо и ниско, а на следващия ден бил мъртъв.

„Предния ден той тичаше наоколо. Беше щастлив, смееше се и се шегуваше. Говорих с него по телефона в нощта преди смъртта му“, казва Жасмин.
Майка ѝ си спомня последните думи на сина си: „Обичам те, мамо.“
Загубата на Брайън-Андрю е едновременно неочаквана и неразбираема. Семейството не можеше да разбере как момчето им е могло да бъде откъснато от тях без никакви сериозни симптоми.

След аутопсията лекарите правят страшно и неочаквано откритие.
Брайън-Андрю се е заразил с рядка и агресивна форма на стрептокок от група А, известна още като GAS. Този вид инфекция може да доведе до отравяне на кръвта и човекът се нуждае от спешна помощ, за да оцелее.
Теорията е, че Брайън-Андрю се е одраскал от варицела и се е заразил.
„Тялото му е било толкова малко, че не е могъл да се пребори с инфекцията и в крайна сметка е починал от септицемия. Странно беше, че преди това нямаше никакви симптоми“, казва Жасмин.

След загубата на Брайън-Андрю опечалената майка открива, че е бременна в десетата седмица. Но заради стреса прави спонтанен аборт.
„Не го осъзнах, докато не започна да ме боли коремът. Беше ужасно, едва не умрях на дивана. Загубих 75% от кръвта в тялото си.
Медицинската сестра каза, че в този ден има някой, който бди над мен, и аз знаех, че това е Брайън-Андрю“, казва Жасмин.
Тя насърчава другите родители да следят децата си, в случай че се разболеят от варицела.