Една майка предупреждава за смъртоносна тенденция сред малчуганите в TikTok – синът ѝ изпаднал в безсъзнание, докато си играел!

Жена от Тексас предупреждава други родители за видео в TikTok, което е довело до сериозни наранявания на сина ѝ.
Валери Ходсън сподели публикация във Facebook, в която обяснява какво се е случило със сина ѝ.

Двама съученици помолили сина ѝ да участва с тях в състезание по скачане и докато синът ѝ скачал във въздуха, двете момчета ритнали краката му, в резултат на което той се приземил по гръб и на главата, се казва в публикацията.

Когато се опитал да се изправи, той загубил съзнание и паднал напред, като си наранил лицето. Той бил откаран в болница, а майка му публикувала снимки на нараняванията му в публикацията във Facebook.

Ето какво пише Валери във Facebook:
„В сряда синът ми беше попитан дали иска да участва в състезание по скачане с двамата си „приятели“. Когато той скочи, двете момчета го ритнаха колкото можеха по-силно, така че краката му изчезнаха изпод него.
Той се приземи твърдо и плоско по гръб и глава и докато се мъчеше да се изправи, загуби съзнание. Паднал напред и се приземил на лицето си. Докато персоналът на училището се втурваше към него, другите две момчета стояха и се кикотеха, докато тялото му в безсъзнание лежеше на асфалта.

Бързо напред към болницата. Беше получил травма на главата, шевове на лицето, няколко драскотини и два повредени зъба, които трябва да проследим.

Това очевидно е шега на Tik Tok, която включва заснемане, за да се получат харесвания в социалните мрежи.
Това не е нормално и честно казано, ако децата ви го правят за забавление, сте се провалили като родител“.