Осиновеното куче отказва да спре да лае и да ръмжи – собственичката му е шокирана, когато разбира причината!

Повечето собственици на домашни любимци са наясно, че животните им са в хармония със заобикалящата ги среда. Но за една жена причината за лая на кучето ѝ се превърнала в предупреждение, че животът ѝ е в опасност.
Скоро тя осъзнала, че кучето се опитва да я предупреди за нещо, което може да засегне целия квартал… и опасността се криела точно в задния ѝ двор.

Когато сутринта на 30 декември 2016 г. кучето Кайли започнало да лае и не спирало да лае, собственичката му веднага разбрала, че нещо се случва.
Кайли бързо се е настанила в новия си дом и дори се е сближила с другото куче на Сузи. Затова поведението ѝ тази сутрин било шокиращо и Сузи не знаела какво е направила погрешно.

Изображение: Скрийншот от Youtube

Въпреки проблемите с доверието помежду им, те знаеха, че Кайли не би реагирала така на обикновена птица или котка. Идваше нещо по-страшно и тя го усещаше!
„Изведнъж тя започна да лае и да се взира в нас, ръмжейки. Сякаш се опитваше да привлече вниманието ни и аз се зачудих какво й е станало.
Тя ме сграбчи и ме дръпна към другата страна на къщата. Веднага усетих силна миризма на газ и съскащ звук“, разказва Сузи.

Тя някак си знаела, че течът може да има сериозни последици за собственика ѝ, а и за целия квартал. И за пръв път през този ден Сузи най-накрая знаела какво точно да направи, без да губи нито миг, тя вдигнала телефона и набрала номера за спешни случаи.

Не след дълго кварталът се изпълни със звука на сирени и мигащи светлини. Пожарната веднага се заела с работа и открила причината за изтичането на газ.
След героичните си действия Кайли е обявена за звезда в социалните мрежи. Сузи беше интервюирана от няколко новинарски телевизии и тя и Кайли бяха разпознати, където и да отидат.

Гледайте видеоклипа и чуйте цялата история тук: