Тази жена получава телефонно обаждане от непознат, което наистина я изплашва – думите му я карат да реагира незабавно ! ВИДЕО

Много хора предпочитат да не отговарят на телефонно обаждане, когато видят, че става дума за непознат телефонен номер, но това не е задължително да е нещо лошо.
Това може да е важно телефонно обаждане, но за съжаление може да е и измама. Проблемът е, че често не знаете за какво се отнася обаждането, докато не вдигнете слушалката.
Кери Картър получава телефонно обаждане от анонимно лице. По това време тя очаквала важно обаждане, затова отговорила.

„Очаквах обаждане от лекаря си, така че вдигнах слушалката… това беше код 704 в района на Шарлот… казва Кери Картър пред FOX 46.
Но когато вдигнала слушалката, това не бил нейният лекар. Вместо това тя чула гласа на мъж, който приличал на нейния съпруг, и изглеждало, че плаче и ридае. Изведнъж разговорът взел мрачен обрат!
„Някой грабна телефона и казаһттр://ma’am Искам само да знаете, че при мен е съпругът ви… станало е произшествие и той е бил на грешното място в грешното време“, разказва Кери.

Когато измамникът я заплашил, че ще убие съпруга ѝ, Кери помолила свой приятел да запише разговора им.

Тя се изплашила напълно и се разплакала, но запазила спокойствие.
„В този момент бях на път да полудея и все още се питах къде е съпругът ми и трябва да говоря с полицай. Няма да говоря повече с вас, трябва да говоря с полицейски служител“, каза Кери.

Измамникът е използвал най-често срещаните тактики при тази измама. Казали ѝ да не говори с никого и да не обсъжда подробностите с никого, защото тогава на съпруга ѝ ще се случи нещо лошо.
Малко след това тя получила обаждане от съпруга си, който я уверил, че е жив и здрав. Ако не били бързата ѝ мисъл и спокойствието ѝ, измамникът можел да получи парите за откупа от нея.

Ако получите подобно обаждане, запазете спокойствие и задайте правилните въпроси. Помолете ги да опишат вашия близък, особено с какво е облечен или каква кола има. Също така се обадете на близките си и проверете дали наистина са добре. И накрая, подайте сигнал в полицията.

Гледайте видеото и слушайте цялата история тук: