Тази млада двойка се зарадва, когато им се родиха близнаци – но изведнъж съпругът разбра, че бебенцата имат двама различни бащи!

Китайска жена е родила близнаци от различни бащи – шокираща истина, която се разкрива след ДНК тест, съобщават местни медии.
Тя поискала тест за бащинство, за да завърши регистрацията на раждането на новородените си момченца.
ДНК тестовете показали, че бебетата са от различни бащи.

Това е изключително рядък случай на т.нар. „хетеропатерна суперфундация“.
Пекинският център за съдебна идентификация „Жунчжън“ и лекарят, изготвил доклада за бащинство, обясняват пред седмичника „Чайна нюз“, че вероятността това да се случи е едно на 10 милиона.

Първо, майката трябва да произведе две яйцеклетки вместо една в един и същи месец [за да има близнаци]. Второ, тя трябва да има полов акт с двама мъже в много кратък период от време, за да стане това възможно.
Резултатите показват, че децата имат една и съща майка, но не и един и същ баща. Те имат поне двама бащи.
Първоначално жената обвинила съпруга си, че е фалшифицирал резултатите от ДНК теста, а по-късно жената трябвало да признае, че е имала връзка с друг мъж.

Шокираният баща, който според съобщенията е смятал, че бебетата имат „поразителни различия“, заяви пред местните медии, че със сигурност иска да има свое дете, „но не съм готов да отглеждам чуждо дете“, каза той пред China News Weekly.

Чувствайте се свободни да споделите тази история с приятелите си.