Този съпруг винаги изпраща цветя на бившата си съпруга за рожденият ѝ ден – Причината ни трогва до сълзи! СНИМКИ

Има деликатен баланс, когато става въпрос за сприятеляване с бивш партньор. Това са най-добрите времена, най-лошите времена или просто е объркващо.

Може да е трудно да се създаде добро приятелство, но Били Флин иска всички мъже да знаят, че въпреки обстоятелствата е важно да се отнасят правилно към жените – независимо от всичко!
Той ще направи всичко, за да даде добър пример на децата си: и жените трябва да бъдат уважавани.
Това е и причината да ѝ изпраща цветя и да я почита на рождения ѝ ден. Това не е, за да я впечатли или да се опита да се събере отново с нея. Той просто иска да покаже на момчетата си как трябва да се отнасят към една майка.

Били решава да напише публикация във Facebook, за да сподели чувствата си за това какво означава за него да има добри отношения с майката на синовете си:

„Аз отглеждам двама малки мъже. Примерът, който давам за това как се отнасям към майка им, ще оформи в значителна степен начина, по който те виждат и се отнасят към жените, и ще повлияе на възприятието им за взаимоотношенията. Мисля, че в моя случай това важи с още по-голяма сила, защото сме разведени. Така че, ако не създавате добри модели за подражание на децата си, вземете се в ръце. Издигнете се над това и бъдете пример. Това е по-голямо от вас!“

Възпитавайте добри мъже, възпитавайте добри жени. Светът се нуждае от тях повече от всякога!
Този баща със сигурност има правилната нагласа и ние смятаме, че момчетата му ще пораснат като истински джентълмени и ще уважават жените, точно като баща си.